Smoke Solutions onderdeel van Habitat Solutions

Uw rookruimte professioneel inrichten

Rookruimte / Rookcabines / Rookcabine kopen of huren


Rookcabine kopen of huren

Smoke Solutions biedt u de optie uw rookcabine te kopen of huren. Natuurlijk adviseren wij u graag welk concept voor u het meest geschikt is. Neem contact met ons op voor prijzen van onze rookcabines en een offerte op maat.


Rookcabine kopen

Bij koop schaft u de rookcabine direct aan. U doet in één keer de volledige investering en de rookcabine wordt direct uw eigendom. Als u een recirculerende rookcabine voorzien van filters aanschaft, dient u tevens een onderhoudscontract af te sluiten voor uw rookcabine. Wij bieden verschillende onderhoudscontracten aan afhankelijk van het verwachte aantal rokers dat gebruik zal maken van de rookcabine. Met een direct afvoerende rookcabine hoeft u geen onderhoud te (laten) plegen aan uw rookcabine.


Rookcabine huren: een vast all-in prijs per maand voor uw rookcabine

Voor onze recirculerende rookcabines kunt u er ook voor kiezen om de rookcabine te huren. Bij huur van uw rookcabine betaalt u een vaste all-in prijs per maand voor het gebruik van uw rookcabine. Dit bedrag is inclusief onderhoud en vervanging van de filters. Wij nemen u de volledige zorg voor uw rookcabine uit handen. U heeft er geen omkijken meer naar!